Image

Wie ben je?

Ik ben Inge Oosterhuis-Gijsbers, eigenaar van Micromax Computers gevestigd in Oegstgeest. Sinds 1997 woon ik in Oegstgeest en sinds 1 januari 1999 ben ik eigenlijk 24 uur per dag in Oegstgeest en heb daardoor veel mensen in ons mooie dorp leren kennen en hebben veel mensen mij leren kennen. Ik ben weduwe en heb 4 (waarvan 3 bonus) kinderen die allen op zichzelf wonen. Tegenwoordig maak ik, zo lang ik daar fysiek nog toe in staat ben, graag lange reizen naar de Verenigde Staten, waar ik familie heb wonen, en Curacao waar een goede vriendin van mij woont. Ik lees en kook graag en omring mij op zijn tijd graag met leuke mensen die iets aan mijn leven kunnen toevoegen.

Waarom ben je ooit bij de VVD gegaan?

Ik heb, op 1 keer na, altijd op de VVD gestemd omdat ik mij het meest in de standpunten van deze partij herken. Toen Hans Dijkstal het als lijsttrekker in 2002 zwaar had, o.a. door de komst van Pim Fortuyn, vond ik het tijd om lid te worden van de VVD om op die manier mijn steun te betuigen o.a. aan een zeer aimabel mens. Uit mijn lidmaatschap vloeide automatisch uitnodigingen voort voor lokale ledenvergaderingen en al gauw voelde ik mij daar thuis en begon ik mij ook meer te interesseren voor de lokale en provinciale politiek.

Wat wil jij meegeven aan Oegstgeest?

Ik gun Oegstgeest zelfstandigheid, dat het een mooie, ruime, groene en veilige omgeving blijft met zijn vele diverse voorzieningen. Een gemeente waar jong en oud naar genoegen kan wonen.