Kim Evers-Hunting

Penningmeester bestuur VVD Oegstgeest
Commissielid Burger Gemeenteraad

Image

Wie ben je?

Mijn naam is Kim Evers-Hunting, geboren in Haarlem en sinds 2016 woonachtig in Oegstgeest samen met mijn echtgenoot en vier kinderen. Naast mijn functie als commissielid en penningmeester bij VVD Oegstgeest, vervul ik de rol van directeur bij een basisschool in Alphen aan den Rijn. Als burger voel ik elke dag opnieuw het voorrecht om te wonen in onze bijzondere gemeente.

Waarom ben je ooit bij de VVD gegaan?

Mijn toetreding tot de VVD komt voort uit interesse in zowel lokale als landelijke politiek. De VVD vanwege haar nadruk op vrijheid voor elk individu, waar eigen verantwoordelijkheid en sociale rechtvaardigheid centraal staan. Vrijheid betekent voor mij de mogelijkheid voor mensen om hun leven naar eigen inzicht vorm te geven.

Wat wil jij meegeven aan Oegstgeest?

Ik streef naar het creëren van een gezonde leefomgeving in Oegstgeest door mijn toewijding te bundelen met de inbreng van burgers, ondernemers en organisaties. Samen streven we naar een nog prachtiger Oegstgeest, waarin eenieder zich erkend en vertegenwoordigd voelt. Dit bereik ik door zorgvuldig de zorgen, ideeën en suggesties te verzamelen en deze te presenteren tijdens vergaderingen en bijeenkomsten, opdat de stem van onze gemeenschap duidelijk weerklinkt