Image

Wie ben je?

Ik ben 63 jaar oud en als kind opgegroeid in Oegstgeest. Af en aan woon ik inmiddels 46 jaar in ons mooie dorp. Verder ben ik vader van drie kinderen die inmiddels het ouderlijk huis hebben verlaten. Na jaren in het bedrijfsleven, in binnen- en buitenland, actief te zijn geweest ben ik mij gaan richten op bestuurlijke en maatschappelijke activiteiten, zowel beroepsmatig als privé. Eén van die activiteiten is het raadslidmaatschap in de gemeente Oegstgeest.

Waarom ben je ooit bij de VVD gegaan?

De liberale beginselen van de VVD in combinatie met een gezonde dosis realisme hebben mij altijd aangesproken. Ieder mens heeft het recht op een zo groot mogelijke persoonlijke vrijheid die alleen begrensd wordt als je de vrijheid van een ander schaadt. Met die vrijheid komt echter ook verantwoordelijkheid zoals het dragen van de gevolgen van je eigen keuzes.

Wat wil jij meegeven aan Oegstgeest?

Als raadslid wil ik zorgen voor een goede balans tussen het behouden van de prettige leefomgeving die Oegstgeest al generaties lang biedt en het anticiperen en meegaan in de ontwikkelingen binnen onze gemeente en die om ons heen. Ook toekomstige generaties verdienen een Oegstgeest met een groen en dorps karakter en een huishoudboekje dat op orde is.