Image

Wie ben je?

Mijn naam is Thomas Levi Kooi, sinds de zomer van 2022 ben ik voorzitter van het VVD netwerk Oegstgeest. Na veel jaren in Leiden gewoond te hebben ben ik in 2020 in Oegstgeest komen wonen in de fijne wijk Haaswijk. Oegstgeest is de perfecte mix van een fijne woongemeente, dichtbij Leiden en de rest van de randstad maar toch een plek met een zelfstandige identiteit. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als verandermanager in de energiesector.

Waarom ben je ooit bij de VVD gegaan?

Mijn interesse in de politiek is al vroeg gewekt. Van huis uit werd de politiek dagelijks veelal besproken en was ik op de middelbare school actief betrokken bij het Model European Parliament. Hieruit volgende op mijn 15e een eerste kennismaking bij de JOVD in Zoetermeer, de stad waar ik ben opgegroeid. Dit is uiteindelijk uitgegroeid tot een jaar als hoofdbestuurslid van de JOVD en verschillende functies binnen de VVD.

Wat wil jij meegeven aan Oegstgeest?

Voor Oegstgeest wil ik mij blijven inzetten om een mooi liberaal netwerk levendig te houden. Doormidden van debatten, bijeenkomsten en gezellige evenementen kunnen we samen blijven werken aan behouden van de zelfstandige identiteit van Oegstgeest met een duidelijke liberale visie.